کد خبر: ۶۲۷۴
تاریخ انتشار: ۱۲ فروردين ۱۳۹۷ ۱۶:۳۵
مواد لازم :

گوشت قورمه 500گرم یا گوشت سفید دو عدد سینه مرغ
لپه نصف لیوان
کرفس یک لیوان
رب گوجه یک قاشق غذا خوری
سبزی (نعناع و جعفری) با هم دو قاشق غذاخوری
چاشنی : گرد لیمو یا ابلیمو . نمک و فلفل و زردچوبه
پیاز یک عدد متوسط
هویج دو عدد متوسط

طرز تهیه :

- ابتدا پیاز رو نگینی خورد می کنیم و به همراه هویج خلالی خورد شده و لپه که قبلا ان را خیس کرده ایم ،  تفت می دهیم.
- سپس کرفس ها رو یک سانت یک سانت خورد کرده و به مواد قبل اضافه کرده و گوشت مرغ را هم کمی تفت داده در همین مواد و نمک و فلفل رو اضافه می کنیم.
- کمی زمان می دهیم تا گوشت مرغ و لپه بپزد سپس گوشت مرغ رو خارج کرده به تکه های کوچک تقسیم کرده به داخل خورشت بر می گردانیم.
- در ظرف جدا رب گوجه را سرخ می کنیم و سپس به خورشت اضافه می نمائیم .
- سبزی ها رو نیز ساطوری کرده ، کمی تفت می دهیم و  به خورشت اضافه می کنیم.
- در انتها اگر آبلیمو خواستیم ، بزنیم بعد از خاموش کردن خورشت به آن اضافه می کنیم.
نوش جان

منبع : هفته نامه میبد -مریم سادات امامی 
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر: