کد خبر: ۵۹۹۷
تاریخ انتشار: ۲۸ شهريور ۱۳۹۵ ۲۰:۱۹


مواد لازم 


سینه مرغ                        1 کیلو 
کرفس                            2 ساقه 
هویج                              2 عدد
پیاز عسلی                      2 ق
لیمو تازه                          1 عدد
رب                                2 تا 3 قاشق
فلفل سیاه و پودر سیر        به مقدار لازم  
چعفر یا سبزیجات معطر       به دلخواه


طرز تهیه 

ابتدا کرفس را به صورت  ساطوری خرد می کنیم و بعد آن را در روغن زیتون تقت می دهیم . هویج را هم به این صورت خرد کرده و به کرفس اضافه می کنیم .



سپس تکه های مرغ که قبلا  با نمک و فلفل و مقداری زعفران  مزه دار کرده ایم و بوی زمخت آن ها  را نیز با فلفل دلمه ای از بین برده ایم ، را به وسیله سیخ چوبی  به سیخ می کشیم و مرتب می کنیم .


نکته : گوشت مرغ هم از قسمت ران استفاده می شود  و هم از قسمت سینه مرغ .

با تکان دادن تابه دسته دار روی حرارت کرفس و هویج را به خوبی تفت می دهیم و بعد مقداری جعفری ساطوری شده و پیاز عسلی را به آن اضاقه می کنیم .



پیاز را می توانیم با روغن فراوان سزخ کنیم تا به صورت عسلی در آید و  هم می توانیم مقداری آب (دوقاشق برای یک پیاز بزرگ ) در تابه بریزیم و بگذاریم روی حرارت بخار بگیرد و بعد روغن نسبتا زیادی را به آن اضافه کرده به آرامی سرخ کنیم تا به مرحله عسلی برسد .
در این موقع رب کوجه فرنگی  را افزوده  و بعد از  مقداری تفت دادن آب مرغ را به مخلوط اضافه می نمائیم و می گذاریم آب به خورد مواد رفته جذب شود . در حین جا افتادن مقداری فلفل سیاه هم به آن اضافه می کنیم .


مقدار کمی روغن در تابه ای دیگر می ریزیم و گوشت های به سیخ کشیده شده مرغ را در درون آن قرار می دهیم تا سرخ شود .سیخ های مرغ ها را با تغییر رنگشان به طرف دیگر بر می گردانیم و این عمل را چند بار انجام می دهیم . در ضمن  نیازی به گذاشتن در تابه نیست .
برای پخت تکه های درشت مرغ 7 الی 8 دقیقه زمان لازم است و برای تکه های نازک مرغ 3 الی 4 دقیقه .


سس به مدت ده دقیقه دیگر باید روی حرارت باشد چون با تفتی که داده ایم کرفس به حد کافی نرم شده است.
آب 1 عدد لیموی تازه هم در آخر به سس اضافه می کنیم.
و این هم غذای آماده ما :



نوش جان  

گردآوری : سایه 45
منبع :
تبیان 
حمید رضا رنجبر - آشپزخانه شماره 3 شبکه 3 سیما


نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر: