کد خبر: ۵۱۹۶
تاریخ انتشار: ۰۸ خرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۳۸


فیله های مرغ و داخل پیاز وفلفل دلمه ای و زعفران و آب لیمو و نمک و فلفل و مقداری ماست گذاشتم و داخل یخچال بمدت یکشب قرار دادم.بعد با بیفتک کوب مقداری فیله ها رو باز کردم و داخل آنها مقداری جعفری خرد شده،فلفل دلمه ای رنگی و سبز،خلال هویج ،پودر پنیر پارمیزان و در آخر پودر آویشن ریختم و فیله ها رو رول کردم وبا خلال آنها رو فیکس کردم، بعد داخل تابه مقداری روغن ریختم و مرغها رو چیدم و حدود نصف لیوان آب اضافه کردم و گذاشتم تا کاملا پخت و بعد با همان روغن داخل تابه فیله ها رو سرخ کردم،در آخر هم خلالها را جدا کردم و داخل ظرف چیدمشون.

داخل فیله ها رو میتوانید با هر مواد دیگری که مایل هستید به همین روش پر کنید.


منبع : telegram.me/ashpaziyemodrn


نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر: