کد خبر: ۵۱۹۵
تاریخ انتشار: ۰۸ خرداد ۱۳۹۵ ۱۳:۵۵

مواد لازم 


کلم برگ بزرگ 1 عدد

گوشت چرخ کرده 200 گرم

پیاز 1 عدد

رب گوجه 1 ق غ

رب انار 1 ق غ

برنج نصف پیمانه

لپه پخته شده کمی

سبزی مخصوص دلمه 1 لیوان

طرز تهیه 

ابتدا مغز کلم برگ را بصورت مخروطی درآورده و درسته در ظرف آب قرار دهید تا بجوشد و کاملا نرم شود. (اگر توانستید قبل از پخت بدون آسیب به برگ ها،آنهارا جدا کنید چه بهتر در غیر اینصورت همانطور که گفتم انجام دهید)،سپس به راحتی برگ ها را جدا کنید.(ممکن است برگ های داخلی خوب نرم نشوند بعد از اینکه برگ ها را جدا کردید میتوانید دوباره با آب بجوشانید) پیاز را تفت داده و به آن زردچوبه و گوشت را اضافه کنید و سپس نمک و فلفل سیاه بزنید کمی که تفت خورد رب گوجه و رب انار را اضافه کنید (من رب انار را بیشتر زدم تا به طعم ملس رسیدم) بعد برنج (احتیاج به پختن ندارد فقط برنج را بشورید)و لپه را اضافه نمایید و یک استکان آب بریزد و اجازه دهید تا تمام طعم ها بخورد هم بروند و در آخر سبزی را اضافه و کنید و از روی گاز بردارید. مواد را در برگ بریزید و خوب برگ ها را بپیچید و فشرده در کنار هم قرار دهید.بهتر است موقع چیدن کف ظرف را برگ کلم بچینید. و در آخر روی دلمه سس را بریزید(مقداری رب گوجه و رب انار را در 50 گرم کره تفت دهید و به آن کمی نمک و فلفل و کمی آبلیمو یا آبغوره و کمی شکر برای ملس شدن طعم آن و یک لیوان آب اضافه کنید اجازه دهید کمی روی حرارت بماند وقتی به طعم دلخواه رسیدید آنرا روی دلمه ها بریزید)من چند دانه آلو سیاه بین دلمه ها ریختم خیلی عالی شده بود. بپزید و نوش جان کنید



منبع : telegram.me/ARCHIVEkhoshmaze
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر: