کد خبر: ۵۰۹۰
تاریخ انتشار: ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۵ ۱۱:۳۹


مواد لازم:آرد 2لیوان

کره 200 گرم

پنیر کیبی 2 عدد

پودر شکر نصف استکان

خرما 20 تا 25 عدد

پودر دارچین 1 ق م

شیر عسل و پودر پسته به مقدار لازم


طرز تهیه 


کره را در دمای اتاق گذاشته رنده کرده با پنیر کیبی مخلوط می کنیم ،آرد و پودر شکر را کم کم اضافه می کنیم. 

خمیرمون به این صورت آماده میشه.

هسته خرما رو گرفته و با پودر دارچین مخلوط می کنیم.

خمیر رو به اندازه قالب کمی کمتر گرد کرده به این صورت داخل قالب به این صورت قرار میدیم.

با یه شئ گرد یا با انگشت یه گودی رو خمیر ایجاد میکنیم.


خرما رو گرد کرده و وسط خمیر قرار میدیم

از قبل فر رو گرم کرده و میزاریم داخل فر.اول با شعله پایین بعد که دورش طلایی شد. شعله بالا رو میزنیم.

از فر که بیرون اوردیم یکم میزاریم خنک بشه وبا لبه چاقو از قالب بیرون میاریم.مراقب باشید به آرومی بیرون بیارید.چون بیسکویت هست حالت شکننده پیدا میکنه.

و درآخر با شیر عسل و پودر پسته تزیین میکنیم.

و نوش جان.


منبع :کانال delicious cook

نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر: