کد خبر: ۵۰۸۶
تاریخ انتشار: ۱۹ ارديبهشت ۱۳۹۵ ۲۳:۰۱


مواد لازم

آرد قنادی 300 گرم معادل 2 پیمانه

پودر قند 300 گرم معادل 2 پیمانه

سرخالی

تخم مرغ سرد 6 عدد

پکینگ پودر 1 ق چ سرصاف

نمک 1 پنس

وانیل 1/8 ق چ

آب جوش: نصف پیمانه

طرز تهیه

کف قابلمه بیست و هشت سانتی رو کاغذ روغنی میندازیم بعد کف قالب و دیواره را تا ارتفاع یک سانتی متر با روغن مایع چرب می کنیم.

آرد و نمک و پکینگ پودر رو مخلوط و سه بار الک کردم.

تخم مرغ های سردمون رو زرده و سفیده شو جدا می کنیم.سفیده ها رو با همزن می زنیم با دور متوسط؛ سفید که شد نصف پودر قند رو می ریزیم توش و بازم می زنیم تا فرم بگیره و از ظرف نریزه و میذاریم توی یخچال

زرده ها و وانیل رو با بقیه پودر قند مخلوط می کنم و کمی با همزن می زنیم نصف پیمانه آب جوش رو کم کم می ریزیم و سریع هم می زنیم همزمان تا زرده پخته نشه؛در این زمان باید سرعت عمل داشته باشین! هم زدن زرده ها بعد از ریختن آب باید زیاد باشه تا جایی که کرم و کشدار بشه و از حالت روان در بیاد خب دیگه همزن رو می ذاریم کنار و سفیده رو آروم با لیسک به زرده اضافه می کنیم و دورانی هم می زنیم تا به خوردش بره .بعدم مخلوط آرد رو کم کم اضافه می کنم و بازم دورانی با لیسک مواد رو یکنواخت می کنیم.

نکته مهم در هم زدن مرحله آخر، اینه که باید با لیسک مواد رو مخلوط کنیم یعنی هم نزنیم...بلکه از یک سمت به سمت دیگه تا کنیم.

نکته دیگر بهتره که سفیده و آرد رو به دفعات مخلوط کنیم.

وقتی مواد کیک و در قابلمه می ریزیم باید دوسوم قالب خالی باشه. این کیک پفش عالیه پس این موضوع رو درنظر بگیرین.

شعله متوسط رو روشن میکنیم زیر قابلمه ای رو میذاریم روش ، بعد قابلمه رو میذاریم روی گاز باید در قابلمه رو با دم کن یا یه حوله بپوشونین که بخاری که روی در قابلمه میشینه نچکه روی کیک تون چون کیک رو خرابش میکنه ؛ حتما شعله گازتون کم باشه و چیزی حدود ۵۰ الی ۶۰ دقیقه زمان می دیم بهش تا بپزه بعد چک کنید اگر پخته بود زیر گاز و خاموش کنید و حتما تا پانزده دقیقه بعد از خاموش کردن در قابلمه و بر ندارین وقتی کمی خنک شد کیک رو سرو ته کنید وکاغذ رو از تهش بکنید و اجازه بدید کاملا خنک بشه تا مناسب خامه کشی باشه.

عزیزان سعی کنید وقتی کیکی رو میپزین حتما تا واجب نشده در قابلمه و برندارید اما اگه عجله دارین که کارتون و ببینین تا قبل از اینکه نصف تایم پخت کیک تون تموم نشده در قابلمه رو باز نکنید که پفش نخوابه من بخاطر اینکه اولین بارم بود مجبور شدم دوبار درشو باز کنم و بخاطر همین دو سانتش خوابید.

هردو خامه کشی کردم ، کیک زیری روکشش گاناشه وسطشم مغزگردو و موز ، رویی ژله بریلو هست.

نوش جون

Zinat N - گروه تلگرام خانومه خونه 

منبع : کانال آرشیو خوشمزه(فقط دستورات امتحان شده)









نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر: