کد خبر: ۵۰۲۸
تاریخ انتشار: ۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۵ ۰۹:۴۸
طبخ خورش کنگر به دو روش ممکن است، هم با رب و هم با نعناع و جعفری مانند خورش کرفس طبخ می کنند . در این جا نحوه طبخ خورش کنگر با رب را تقدیم می کنیم .
این خورش را می توان  با گوشت گوسفند هم طبخ نمود که در این صورت ابتدا باید بگذاریم گوشت  بپزد و بعد کنگر را اضافه کنیم .

سلامتی خورش کنگر :

بهار فصل کنگر است و در واقع یکی از نوبرانه های بهار است . کنگر گیاهی است خودرو که خاصیت آنتی اکسیدانی قابل قبولی دارد و برای کاهش کلسترول مناسب است
اشتها آور است و به هضم غذا کمک می کند . برای نارسایی کبد هم مؤثر است ؛ البته کسانی که سنگ کیسه صفرا دارند نباید آن را مصرف کنند چون محرک انقباض کیسه صفراست .کنگر گرم و خشک است برای همین با ماست آن را می خورند !
در هنگام پاک کردن کنگر دقت کنید چون دارای تیغ های ریز است . باید با دقت تیغ ها را جدا و مغز آن را استفاده کنید.

خواص کنگر :

کنگر گرم و خشک می باشد.


مواد لازم 

 ۱ کیلوگرم کنگر/ ۴ تکه مرغ /۱ عددپیاز /۱ قاشق سوپ خوری رب گوجه /۶ قاشق سوپ خوری روغن /۲ لیوان آب /۲ قاشق سوپ خوری آب غوره  /به میزان لازم نمک، فلفل و زردچوبه


دستور غذایی

ابتدا کنگر را با دقت پاک کنید و تیغ های آن را جدا کنید و مغز آن را کنار بگذارید. دقت کنید تیغ در دستتان نرود.سپس کنگر را با آب بشویید ( ماده ضدعفونی کننده نمی خواهد )پیاز را نگینی خرد کرده در روغن تفت دهید . سپس کنگر را به آن اضافه کنید و تفت بدهید . سپس در قابلمه را بگذارید تا کمی بپزد.مرغ را شسته و به تکه های دلخواه برش دهید . در کمی روغن تفت داده به کنگر اضافه کنید . نمک و فلفل و زرچوبه را هم بریزید.رب را با کمی آب و نمک و آبغوره رقیق کنید و به مواد اضافه کنید . اجازه دهید خورش جا بیفتد . خورش را با برنج سرو کنید . نوش جان !

منبع : ashpazbashy.com

نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر: